Impressió Òfset a les comarques de Tarragona

El sistema d’impressió òfset és una de les nostres especialitats, portem més de 35 anys imprimint tot tipus de material, com folletons, catàlegs, llibres, revistes, i material gràfic de tota mena, tant comercials, promocionals, artístics… Les nostres instal·lacions estàn equipades amb l’última tecnologia per poder controlar tot el procés d’impressió amb la màxima qualitat.

Impressió òfset a les comarques de Tarragona
Impressió òfset a les comarques de Tarragona

Impressió òfset a les comarques de Tarragona

Impressió Offset, el sistema de qualitat més econòmic per a grans tirades

En les campanyes comunicatives de les empreses, la impressió òfset segueix sent el sistema de qualitat més eficaç i econòmic per a les grans tirades.

És el sistema ideal per imprimir catàlegs o fullets promocionals, llibres d’art, revistes, desplegables o altres productes utilitzats habitualment en la comunicació empresarial.

Quan es vol cobrir una campanya de promoció amb quantitats elevades de fullets o catàlegs (per exemple, 5.000-10.000 fullets, o 2.000 catàlegs), en les impremtes s’utilitza el sistema òfset d’impressió perquè la relació qualitat / preu sigui la més ajustada i que el client quedi satisfet.

Per tirades petites se sol utilitzar la impressió digital, molt més econòmica perquè no utilitza planxes, és molt més ràpida, i té altres avantatges que pots veure al nostre servei d’impressió digital.

Siguin quines siguin les teves necessitats comunicatives, nosaltres posem a la teva disposició tots els mitjans professionals, humans i tècnics per a oferir-te la solució que millor s’adapti al teu projecte, tant en preu com en qualitat i terminis.

Una maquinària d’impressió òfset de qualitat

A Impremta Torrell comptem amb tecnologia d’última generació en impressió òfset, entre elles podem destacar una màquina de cinc cossos (4 colors + tinta especial + lacat) per atendre les demandes d’impressió òfset dels nostres clients.

Amb ella vam imprimir diàriament centenars de catàlegs, fullets, llibres i revistes per a empreses, institucions, galeries i particulars a casa nostra. Tots ells confien en el rigor del nostre equip de professionals i en la nostra qualitat per fabricar els seus suports comunicatius en paper.

El nostre sistema de gestió professional permet controlar tots els processos i etapes de producció perquè la qualitat sigui sempre òptima i respongui als encàrrecs més exigents dels nostres clients.

Enquadernació i acabats

Impremta Torrell compta amb un equip de professionals que cobreix tots els processos de fabricació dels llibres i fullets. Revisem cada detall d’enquadernació i acabat dels productes.

En la impressió òfset és important comptar amb un departament d’enquadernació que garanteixi la màxima qualitat i eficiència, que eviti errors d’última hora, i que asseguri el lliurament del material al client en els terminis establerts.

A les nostres instal·lacions tenim els serveis de tall, plastificat (2 màquines), dividit, plegat (2 plegadores), grapat (manual i automàtic), wire-o, enquadernació rústica, enquadernació en tapa dura i cosit singer.

Empaquetat i enviament

Tots els productes impresos a Impremta Torrell són embalats i lliurats en caixes de cartró de doble canal per garantir la seva protecció.

Si el client ho desitja, els llibres o catàlegs poden ser retractilats de forma individual per protegir-los de humitats i facilitar la seva distribució.

Avantatges d’imprimir en òfset

A continuació enumerem alguns avantatges de la impressió òfset:

  • Proporciona una excel·lent qualitat fotogràfica.
  • És el sistema adequat per imprimir tirades mitjanes i grans a un cost econòmic.
  • Per tirades llargues és més ràpid que la impressió digital.
  • Es pot fer servir qualsevol tipus de paper: estucats i no estucats, amb textures, amb verjuras, etc …
  • Es poden emprar tintes especials, pantones, or, plata, vernissos.
  • Mides de paper fins a 72 × 102 cm.
  • Gran durabilitat del producte imprès.
  • És una tecnologia molt consolidada amb resultats constants i predictibles encara emprant diferents màquines o impremtes (sempre que segueixin els estàndards de qualitat ISO).